Vecka 52

Vecka 52

januari 1, 2021

December

Vi avslutar tyvärr året dåligt, vilket är väldigt tråkigt men vi sätter det sista betet för året så det väljer vi att ta med oss från december medans vi är väldigt positiva inför 2021.

Dom flesta vi pratar med har presterat mycket sämre i december och om det beror på att start uppställningar ändras precis innan match start pga Corona svar, det återstår och ser. Vi kommer dock att börja året en aning försiktigare än vad vi brukar göra för att avvakta och se vad som händer och om allt återgår till det normala.

NHL sätter igång 13 januari och sen i mitten av januari tar också Tennisen fart igen vilket vi ser oerhört mycket fram emot.

När vi räknar på detta så utgår vi ifrån att vi har satsat samma summa på varje bet

BTNS / Under 3.5 mål

I december började vi släppa två nya linjer Båda lagen gör inte mål( BTNS) och under 3.5 mål i fotboll.

Vi har hunnit lägga 60 bets och totalt gav det en avkastning på 0.3%. Det är visserligen alldeles för tidigt att säga något om detta efter bara så få bets. Men det ska tilläggas att resten av linjerna har gått back under december så vi tror att dessa två linjer kommer bli något riktigt bra på sikt.

1X2

Vårat 1X2 spel med mestadels icke favoriter har vi lagt 176 bets och slutade på minus 3.5% för december. Här har vi sen tidigare räknat med att det kommer svänga v’äldigt mycket men vi tror också på att detta är ett spel som kommer generera fin avkastning under 2021

Huvudspel

Vårat huvudspel är blandade sporter, där vi tycker det finns mest värde för dagen och det kommer att förbli så med störst sannolikhet.

Under december har vi lagt 174 bets och där slutar vi med ett minus resultat på 6% vilket egentligen motsvarar 11 enheter.

Vi hoppas att ni kommer följa oss för lång tid framöver för vi är väldigt säkra på att vi kommer leverera en fantastisk avkastning på sikt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Oddshuset
Average rating:  
 0 reviews

Publicerad av: Emil